fbpx

Vloeren

Design vloeren

U bent op zoek naar een mooie gietvloer met een strak en modern interieur? U kunt stoppen met zoeken! Horboom Vloeren is specialist in het aanleggen van veel verschillende soorten gietvloeren. Alle Horboom gietvloeren zijn duurzame gietvloeren die gemak combineren met een strak en modern uiterlijk in uw woning of bedrijfspand.

Een grote of kleine vloer? Bij Horboom Vloeren is alles mogelijk en krijgt u professioneel advies.

De vloeren die wij leveren

GRINDVLOER

Miljoenen kleine grindkorreltjes met transparante laag

Vloeren die bestaan uit miljoenen kleine grindkorreltjes die aan elkaar worden gehouden door een transparante epoxy of polyurethaan laag. Daardoor zijn design grindvloeren van Horboom vloeren heel sterk, slijtvast en zeer decoratief. Een grindvloer van Horboom vloeren voelt warm en behaaglijk aan. Door de structuur van de grindvloer neemt het de temperatuur aan van de omgeving. Een grindvloer van Horboom vloeren is uitermate geschikt voor vloerverwarming.

TROFFELVLOER

Hoge belastbaarheid en krasvastigheid in iedere RAL kleur

Een Horboom troffelvloer staat bekend om zijn hoge belastbaarheid en krasvastigheid. Troffelvloeren zijn zowel voor bedrijven als voor particulieren uiterst geschikt. Voor de sanitaire en/of vochtige ruimtes binnen uw bedrijf kunnen wij van Horboom vloeren holle plinten meesmeren. De vloeren kunnen wij zo smeren dat u zelf kunt bepalen welke gradatie anti-slip u van uw vloer vereist, van heel grof tot super strak. De troffel vloeren van Horboom vloeren zijn in alle RAL kleuren leverbaar.