fbpx

Onderhoud

Alle (giet)vloeren van Horboom Vloeren zijn strak en naadloos. Hierdoor is het onderhoud van de vloeren in de meeste gevallen redelijk eenvoudig.

Heeft uw vloer onderhoud nodig of heeft u misschien nog vragen? Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen!

Schoonmaken

Meestal is even stofzuigen of dweilen voldoende om de vloer schoon te houden, het dweilen dient te gebeuren met water of een niet agressief schoonmaakmiddel. Let er bij het stofzuigen op dat u een zachte of parketborstel gebruikt om schade aan uw vloer te voorkomen. Het stofzuigen is met name voor het verwijderen van de ergste vuil en stof. Een swiffer zou de stofzuiger ook prima kunnen vervangen. Het grootste gemak van een gietvloer geniet u bij het schoonmaken van de badkamer, het vuil dat u altijd tegen kwam in de voegen kan nu geen kant meer op en is eenvoudig te verwijderen, daarnaast is ook hard schrobben niet meer nodig.

Onderhoud op langere termijn

Alle gietvloeren van Horboom Vloeren zijn een goede duurzame oplossing. Echter is het zo dat ook de beste kwaliteit gietvloeren aan slijtage lijden en dus aan onderhoud toe zijn. Na een aantal jaar kan vervuiling er toe lijden dat er plekjes op uw vloer ontstaan die niet meer makkelijk te verwijderen zijn. Het verwijderen van hardnekkige vervuiling of afgevende rubberen zolen of ander intensief onderhoud aan uw gietvloer is een zaak van de specialist. En natuurlijk bent u hiervoor bij Horboom Vloeren aan het juiste adres! Krassen door bijvoorbeeld meubels zijn te voorkomen door het gebruik van vilt. U kunt onderhoud immers altijd beter eerst proberen te voorkomen.